Αν βαριόμαστε να στολίσουμε παραδοσιακά  δέντρο

Tips

Πολλές φορές οι γιορτές μας κουράζουν ή μπορεί να μην έχουμε τη διάθεση να κουβαλάμε δένδρο, να το στολίζουμε ή απλά μπορεί να μην έχουμε χρόνο.

Εμείς σας προτείνουμε κάποιες ιδέες που γίνονται με ελάχιστη έως καθόλου προσπάθεια.

Αρκεί να πάρουμε ένα έτοιμο μπισκοτόσπιτο και να το βάλουμε σε μια εμφανή μεριά του σπιτιού. Ρίχνουμε και λίγο τεχνητό χιόνι ή μπορεί να έχει το ίδιο γλάσο λευκό όταν το αγοράζουμε. Ευτυχώς τα ζαχαροπλαστεία έχουν πολλά σχέδια και σχήματα να διαλέξουμε.

Από την οροφή κρεμάμε ή στηρίζουμε κλαδιά δένδρου έλατο, μαυρόπευκο και από εκεί κρεμάμε τα λαμπιόνια, και κάποιες μπάλες.

Αυτός ο στολισμός ενδείκνυται για ανθρώπους που έχουν γάτα στο σπίτι τους οπότε θα αποφύγουν τα κυνηγητά και τις ζημιές. 

co Cotemaison.fr

Αν μετά το γεύμα θέλετε να δώσετε ένα αναμνηστικό δώρο στους φίλους σας μπορείτε να δέσετε στις σκάλες ή και στις καρέκλες τους από μια μεγάλη κούπα γεμάτη με σοκολάτες, καραμέλες ή κάποιο γούρι, γράφετε το όνομα του φίλου και περνάτε ολόγυρα μια μεγάλη κορδέλα με πολλά χρώματα, για να μπορείτε να την δέσετε.

Σε ένα τραπεζάκι ή ένα μπουφέ ακουμπάτε ένα ξύλινο δίσκο, ένα βάζο με σπόρους ροδιού, δύο τρία μήλα, μερικά καρύδια, δύο κορδέλες, μια πετσέτα, μερικές καρδούλες και μια γιρλάντα και έτοιμη η ζωντανή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

co Cotemaison.fr

Σε μεγάλο βάζο βάζουμε δύο κλαριά από έλατο ή πεύκη και στολίζουμε με κορδέλες και μπάλες που δημιουργούμε για μεγαλύτερη πρωτοτυπία από χαρτιά συσκευασίας για να έχουν διάφορα χρώματα και να είναι μοναδικές.

Αυτές είναι κάποιες από τις ιδέες μας φαντασία χρειάζεται αγάπη και καλή διάθεση.

Καλά Χριστούγεννα.

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !