Bινεγκρέτ φέτας με λεμόνι

Τα μυστικά των Chef

Η βινεγκρέτ χαρίζει μια ιδιαίτερη πινελιά στις πράσινες σαλάτες, στα βραστά λαχανικά, στις σαλάτες οσπρίων, αλλά και στο ψητό κοτόπουλο.

Πέντε λεπτά αρκούν για να κάνετε τη σαλάτα σας μοναδική…

Βινεγκρετ φέτας με λεμόνι

Χρόνος προετοιμασίας και παρασκευής 5 λεπτά Πανεύκολη

Υλικά για 2 άτομα

1 κ.σ. σπασμένη φέτα και σπασμένο τυρί φέτα

1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Μισό κ.γ. μέλι

Μισό κ.γ ξύσμα λεμονιού

Τρόπος παρασκευής

Σε μικρό μπολ ρίχνουμε κατά σειρά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το τυρί φέτα, το μέλι και το ξύσμα λεμονιού.

Χτυπάμε δυνατά με το σύρμα και έτοιμη η βινεγκρέτ μας.

Την βάζουμε σε γυάλινο δοχείο και περιλούζουμε τη σαλάτα ή το κοτόπουλο.

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !