Φρουί ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα

Tips

Ένα γλυκάκι δρόσισμα για τον ουρανίσκο, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις ώρες. Συμβάλλει και στην καλή πέψη και ενδείκνυται για ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το στομάχι τους.

Χρόνος παρασκευής 5 λεπτά / Χρόνος ψύξης 1 ώρα / Πολύ εύκολο

Φρουί ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα

Από την Έφη Γιαννοπούλου, Μύκονος

Υλικά για 4 άτομα

1 συσκευασία φρουί ζελέ κεράσι ή φράουλα

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού βραστό νερό

1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού παγωμένο νερό

2 κ.σ. φρουτάκια ροδάκινο ή βερίκοκο

Τρόπος παρασκευής

Διαλύουμε το περιεχόμενο του φακέλου στο βραστό νερό και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί εντελώς.

Προσθέτουμε το παγωμένο νερό και ανακατεύουμε και πάλι.

Προσθέτουμε και τα φρουτάκια και ανακατεύουμε.

Μοιράζουμε το μείγμα σε 5 ποτήρια ή μικρότερα φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξουν για 1 ώρα περίπου.

Βγάζουμε από το ψυγείο και σερβίρουμε αμέσως.

Αν θέλουμε διακοσμούμε με κρέμα σαντιγί ή αμύγδαλα ξασπρισμένα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !