Το μυστικό μίγμα αρωματικών διάσημων Chefs

Τα μυστικά των Chef

Χαρμάνι ελληνικών αρωματικών «αστεράτο» για αρνάκι ψητό ή σουβλιστό

Όλα τα αρώματα της ελληνικής γης σε ένα μίγμα.

3 κ.σ. ρίγανη

3 κ.σ. θρούμπι

4 κ.σ. θυμάρι

4 κ.σ. δενδρολίβανο

1 κ.γ. βασιλικό

1 κ.γ. μαραθόσπορο σπασμένο

1 κ.γ. μαντζουράνα

Διαδικασία

Σε γουδί βάζουμε τα αποξηραμένα αρωματικά και τα χτυπάμε ελαφρά, ώστε να μην γίνουν σκόνη αλλά να αναμιχθούν τα αρώματα.

Βάζουμε το μίγμα των  αρωματικών σε ένα βάζο και το κλείνουμε ερμητικά.

Το μίγμα  των ελληνικών αρωματικών μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο ψητό αρνάκι, στον κόκορα και το κοτόπουλο.

Το μυστικό είναι ότι τα αρωματικά μπαίνουν προς το τέλος του ψησίματος για να διατηρήσουν το άρωμά τους.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !