Φορέστε το μαγιώ σας … και χαρείτε το καλοκαίρι

Tips

Είναι καιρός να φορέσετε το μαγιώ σας και να αρχίσετε να αισθάνεστε άνετα στην παραλία. Οι στιγμές της ζωής μας είναι ανεπανάληπτες, οπότε αν έχετε παραπάνω κιλά και το σώμα σας δεν έχει διαστάσεις μοντέλου δεν πρέπει να αισθάνεστε μειονεκτικά ούτε να «πέσετε» ψυχολογικά.

Αφεθείτε τώρα το καλοκαίρι και μάθετε να νιώθετε επιτέλους άνετες με σώμα σας…να βάλετε το μαγιώ σας και να χαρείτε τη θάλασσα και το καλοκαίρι…

Μην ψάχνεστε αν έχετε κάποια ραγάδα ή κυτταρίτιδα στους γλουτούς. Χαλαρώστε χωρίς πίεση και αφεθείτε.

Αναλογιστείτε ότι ελάχιστοι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους και αυτή η κοπελίτσα που θαυμάζετε με το τέλειο σώμα έχει τα προβλήματά της… Ίσως ψάχνεται γιατί το στήθος δεν είναι αρκετά γενναιόδωρο ή ότι είναι  ίσως λίγο πεσμένο, ίσως οι κοιλιακοί της δεν είναι τόσο γραμμωμένοι… Μπορεί η κοπέλα που κάθεται στο bar και εμφανώς έχει κάνει κάποιες πλαστικές ίσως ανησυχεί για τις επιπτώσεις τα επόμενα χρόνια…

Πολλοί από εμάς φοβούνται το βλέμμα των άλλων, του δίνουν δυσανάλογη σημασία. Εννοείται ότι αυτό είναι πιο έντονο όταν είμαστε με μαγιό. Πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε ότι ολόκληρος ο κόσμος ασχολείται για να μας κρίνει άλλωστε δεν δηλώσαμε υποψήφιες για πασαρέλα !

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το μάτι προσελκύεται σε αυτό που είναι θετικό, εάν κάποιος σε κοιτάζει, πιθανότατα έχεις κάτι που αρέσει και σε ζηλεύει. Είναι ωραίο να σκέφτεσαι έτσι, σωστά;

Μετά από τα δύο χρόνια που μόλις πέρασαν, που χαρακτηρίζονται από περιορισμούς και ανησυχία που συνδέονται με την κρίση της υγείας, όλοι έχουμε μόνο μία επιθυμία, να ζήσουμε πραγματικά.

Μετά από όλα αυτά αξίζει τόσο πολύ να επηρεαζόμαστε και να εστιάζουμε στο πως σκέφτονται οι άλλοι για το σώμα μας…

Σταματήστε λοιπόν να ανησυχείτε. Ζήστε τη στιγμή, χαρείτε τον ήλιο με τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε, χωρίς να ανησυχείτε για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για εσάς.

Ειδικά επειδή δεν θα ξέρουμε ποτέ τι πιστεύουν οι άνθρωποι για εμάς, τις περισσότερες φορές είναι όλα φαντασιώσεις και προβολές του τι σκεφτόμαστε εμείς για εαυτό μας.

Ξεχάστε το βλέμμα και την υποτιθέμενη κρίση των άλλων …

Ζήστε τις στιγμές και αφήστε τους άλλους στο δικό τους κόσμο…

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Προηγούμενο άρθροΧταπόδι κρασάτο
Επόμενο άρθροΦυσική ενυδάτωση … και detox

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !