Η μαγική τέχνη της δημιουργίας του προσωπικού μας αρώματος

Tips

Σίσσυ Νίκα – Δημοσιογράφος Επικοινωνιολόγος

H αλήθεια είναι ότι σε έναν κόσμο, που κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς όλοι συστήνουν να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στον παράγοντα άνθρωπο… Το μήνυμα της εποχής είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας, να τον προσέχουμε, να τον αποδεχόμαστε με την όποια διαφορετικότητα και αδυναμία.

Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αγαπήσουμε και τον διπλανό μας και να ζούμε όμορφα.

Οι υπηρεσίες ομορφιάς γίνονται όλο και περισσότερο στα μέτρα μας, μετά από μελέτη sur mesure, στις δικές μας ακριβώς ανάγκες. Οπότε σε αυτόν τον κόσμο του σήμερα, που επικεντρώνεται στην εξατομίκευση και την προσωπική έκφραση και style, η δημιουργία του δικού σας αρώματος είναι πλέον η τάση της εποχής.

Αυτή η εμπειρία και το παιχνίδισμα των αισθήσεων μας επιτρέπει να συνδεθούμε στενά με την οσφρητική μας ταυτότητα και να αφήσουμε ελεύθερα τη δημιουργικότητά μας. Οι ειδικοί θα μας ταξιδέψουν στον μυστηριακό κόσμο των αρωμάτων, ανακαλύπτοντας τη χαρά να δημιουργείς το δικό σου.

Τα κέντρα που μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας άρωμα ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, οπότε είναι μια προσιτή ανάγκη…

Νότες και πινελιές

Η διαδικασία δημιουργίας ενός αρώματος ξεκινά με την εξερεύνηση διαφορετικών μπουκέτων αρωμάτων με διαφορετικές νότες…

Οι λεγόμενες «μύτες», δηλαδή οι καλλιτέχνες ή καλύτερα οι δημιουργοί των αρωμάτων, μας μυούν στον συναρπαστικό κόσμο των φρουτωδών, λουλουδιών, ξυλωδών και πικάντικων αρωμάτων. Κάθε νότα έχει το δικό της νόημα και την έντασή της, είναι στο χέρι μας να τις συνδυάσουμε για το μοναδικό μας άρωμα.

Δημιουργία

Το να δημιουργήσεις το δικό σου άρωμα σημαίνει επίσης να έχεις να διηγηθείς τη δική σου ιστορία, μέσα από μια αρμονία οσφρητική.  Οι «μύτες» μας βοηθούν να επιλέξουμε τα ζευγάρια, που αντικατοπτρίζουν καλύτερα την προσωπικότητα και τα συναισθήματά μας. Είτε προτιμάμε τη ρομαντική γλυκύτητα, την εξωτική τόλμη ή την αναζωογονητική φρεσκάδα ή το δροσερό αγέρι της θάλασσας, κάθε άρωμα είναι μια προσωπική υπογραφή.

Αναμνήσεις

Το άρωμα είναι στενά συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις μας, νοσταλγικές ή μη και προκαλεί βαθιά συναισθήματα.

Η δημιουργία του αρώματος αιχμαλωτίζει τις πολύτιμες στιγμές που θέλουμε στοργικά να φυλάξουμε σε ένα μπουκάκι. Κάθε φορά που αρωματιζόμαστε με το δικό μας άρωμα, ξεκινά ένα ταξίδι και ένα παιχνίδισμα των αισθήσεων στον κόσμο των πιο νοσταλγικών αναμνήσεών μας.

Μια εμπειρία μοναδική

Η δημιουργία ενός αρώματος είναι μια εμπειρία μοναδική, που εμπλέκονται όλες οι αισθήσεις μας.

Εκτός από το ιδιαίτερο άρωμα, μπορούμε επίσης να παίξουμε με το χρώμα, το σχέδιο ή το χρώμα του μπουκαλιού, για να κάνουμε το άρωμά μας μοναδικό και να μας ικανοποιεί η «εικόνα» του.

Είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε τη δημιουργικότητά μας να εκφραστεί ελεύθερα και να επανασυνδεθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο,  εκφράζοντας την ατομικότητά μας.

Καθοδηγούμενοι από ειδικές «μύτες», έχουμε την ευκαιρία να μεταμορφώσουμε τα συναισθήματά μας σε ένα μοναδικό άρωμα, που θα γίνει η δική μας αρωματική υπογραφή. Στο πέρασμά μας να αφήνουμε το δικό μας αποτύπωμα, αυτό είναι η επιτυχία.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε αυτή τη σαγηνευτική τέχνη της δημιουργίας του δικού σας αρώματος, που θα ξυπνά αναμνήσεις σε εσάς και στο περιβάλλον σας.

Να είστε σίγουρες ότι από αυτή τη δημιουργία θα βγείτε διπλά κερδισμένες γιατί το άρωμά σας, θα είναι η ταυτότητά σας και θα σας στοιχίσει φθηνότερα από τα συνηθισμένα αρώματα διαφόρων οίκων, που δεν δημιουργήθηκαν για να απευθύνονται σε εσάς προσωπικά.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !