Πόσο αποτελεσματικές είναι οι κρέμες αδυνατίσματος;

Tips

Oι γιορτές πλησιάζουν καιρός να φροντίσουμε την εμφάνισή μας… Τα Χριστούγεννα πρέπει να είμαστε λαμπερές και όμορφες.

Σίγουρα θέλουμε να σμιλέψουμε και το σώμα μας για να αναδεικνύονται οι καμπύλες μας ακόμα περισσότερο.

Αν συνδυαστικά με τη διατροφή λοιπόν χρησιμοποιήσουμε κάποια κρέμα αδυνατίσματος προκειμένου να χάσουμε κάποια εκατοστά από τους μηρούς ή την κοιλιά ποια είναι η καλύτερη άραγε επιλογή. Πριν επιλέξουμε είναι καλύτερα να ενημερωθούμε για τα αποτελέσματα

Καταρχάς υπάρχουν κρέμες αδυνατίσματος και κρέμες κατά της κυτταρίτιδας.

Το σίγουρο είναι ότι είτε πρόκειται για κρέμα αδυνατίσματος, είτε κατά της κυτταρίτιδας, η κρέμα δρα στα λιποκύτταρα και στοχεύει  στην αποσυμφόρηση τους.

Οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας βελτιώνουν την εμφάνιση του δέρματος, με σκοπό να εξαφανιστεί η υφή του πορτοκαλιού στο δέρμα και να πετύχουν μια λεία εμφάνιση στην επιφάνεια του δέρματος.

Οι κρέμες αδυνατίσματος δρουν κατά της λιπώδους μάζας και έτσι χάνουμε εκατοστά, παράλληλα όμως έχουμε και καλύτερη όψη στο δέρμα μας.

Η διαφορά ανάμεσα στις κρέμες που παράγονται από εταιρίες καλλυντικών είναι τα ενεργά συστατικά. Κάποιες εταιρίες χρησιμοποιούν φυτικά ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση των λιποκυττάρων.

Πάντως η καφεΐνη είναι ένας σημαντικός δείκτης κατά της κυτταρίτιδας που αποφράζει καλύτερα το λίπος. Επίσης οι οινολάσπες και τα συστατικά σταφυλιού, που περιέχονται σε διάφορες γνωστές κρέμες, βελτιώνουν παράλληλα και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

Οι κρέμες αδυνατίσματος ανταποκρίνονται σε πιο συγκεκριμένες περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι. Ενώ οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας ανταποκρίνονται στο κάτω μέρος του σώματος γενικευμένα, γιατί εκεί τα λιποκύτταρα είναι ορατά και είναι έντονα τα σημεία κυτταρίτιδας με την αντίστοιχη εμφάνιση του δέρματος.

Για την αντιμετώπιση του αδυνατίσματος αλλά και της κυτταρίτιδας υπάρχουν εκτός της κρέμας, λάδι και gel.

Τι να επιλέξετε ; Ότι σας βολεύει είναι η απάντησή μας.

Το λάδι ενδείκνυται για το massage και είναι πιο αποτελεσματικό. Η κρέμα και το gel έχουν την ίδια απορροφητικότητα, αλλά το gel επιπλέον χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς.

Ποια τα αποτελέσματα μετά από εφαρμογή των προϊόντων για ένα μήνα;

Από έρευνες που έχουν γίνει υπάρχει αποτέλεσμα αλλά είναι σαφώς μικρότερο αυτού, που υπόσχονται οι διαφημιστικές καμπάνιες των εταιριών.

Εάν όμως συνδυαστεί με διατροφή, άσκηση και επίμονη εφαρμογή της κρέμας σε συνδυασμό με massage, τότε τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Επίσης το δέρμα εμφανίζεται βελτιωμένο σε θρέψη, ζωντάνια και εμφάνιση.

Από τη δημοσιογράφο Σίσσυ Νίκα

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !