Τι να φοράω όταν κάνω jogging στο κρύο;

Tips

Αν έχεις εντάξει στην καθημερινή σου ρουτίνα το τρέξιμο, και το τολμάς ακόμα και κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών του χειμώνα, σου αξίζουν συγχαρητήρια. 

Για να νιώθεις όμως πιο άνετα και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να φοράς και τα κατάλληλα ρούχα που δεν θα εμποδίζουν την κίνησή σου και θα κρατάνε το σώμα όσο ζεστό χρειάζεται.

Γενικά πρέπει να αποφύγεις να ντύνεσαι βαριά ακόμα και όταν κάνει πολύ κρύο. Είναι προτιμότερο να κρυώνεις λίγο στην αρχή της προπόνησης παρά να νιώθεις άνετα τα 10 πρώτα λεπτά και μετά να ιδρώσεις και να δυσφορείς.

Γενικά υιοθέτησε το ντύσιμο σε επίπεδα. Ξεκίνησε με μια απορροφητική φανέλα, συνέχισε με μια ελαφριά αθλητική μπλούζα από ίνες που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και συνέχισε με μια πιο χοντρή μπλούζα ή ζακέτα.

Για τα πόδια, ιδανικό είναι ένα αθλητικό κολάν και παπούτσια σχεδιασμένα για τρέξιμο σε συνδυασμό με αντιιδρωτικές κάλτσες.

Στο κεφάλι μπορείς να φορέσεις μια κορδέλα που από τη μία θα συγκρατεί τα μαλλιά ώστε να μην μπαίνουν στο πρόσωπό σου και από την άλλη θα προστατεύει τα αυτιά σου από το κρύο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο του website προστατεύεται !